Legyél a Mokeropt csapat tagja!

Cégünk jelenleg 100 weboldal keresőoptimalizálását végzi, így szeretnénk, ha bővülne lelkes csapatunk, mert új feladatokban nálunk nincs hiány.

Ha szeretnél a Mokeropt csapatának tagja lenni, szükséges, hogy legyenek HTML és PHP alapismereteid. Fontos, hogy drupal, wordpress vagy Joomla! ismeretekkel rendelkezz. Előnyödre válik, ha CSS vagy SEO ismereteid is vannak, valamint van junior programozási gyakorlatod wordpress vagy joomla alapú oldalakon.
Amit mi kínálunk neked, az a folyamatos fejlődési lehetőség, fizetés már a gyakornoki időd alatt, valamint ellátunk folyamatosan változatos és kihívásokkal teli projektekkel.

Referenciáinkat itt tekintheted meg.

Jelenlegi nyitott pozícióink

Junior SEO-s – tartalomkezelő - A Magyarországi Keresőoptimalizálás Kft. azonnali kezdéssel állásajánlatot hirdet a következő munkakörbe: Junior SEO-s – tartalomkezelő Követelmények: HTML ismeretek PHP alapismeretek Nyílt forráskódú rendszerek ismerete (Drupal, WordPress, Joomla, – legalább az egyik alapszintű ismerete szükséges) Jó problémamegoldó készség Előnyök: CSS alapismeretek … Bővebben

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.