KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Kerüljön Ön is a Google első oldalára!

Mi az a SEO?

A SEO (Search Engine Optimization), vagyis keresőoptimalizálás célja, hogy weboldala a releváns kifejezésekre minél jobb helyen szerepeljen a keresőmotorok találati listáján. Számos keresőmotor létezik, azonban a Google motorja messze a leghasználtabb a világon, de a tengerentúlon a Bing és a Yahoo motorjai is népszerűek. Minél előbb szerepel oldala a találati listán, annál több felhasználó fog rákattintani vállalkozására. Magyarországon az internetezők 97%-a a Google keresőjét hasznája, így irodánk csak erre a motorra koncentrál.

Stabil növekedés

Szakképzett csapatunk az egyik legjobb az országban, de még mi sem tudunk csodát tenni, ritkán lehet két hét alatt odavarázsolni oldalát a legnehezebb kifejezésekre. A keresőoptimalizálás egy hosszú folyamat. Az indulás után is érezhető lesz a változás, mivel mértékkel meg fog nőni az oldala látogatottsága, ami aztán a hetek múlásával még jelentősebb lesz. Folyamatosan azon fogunk dolgozni, hogy a legrelevánsabb kifejezésekre (kulcsszavakra) jó helyezéseket érjük el, valamint tanácsokat adnunk, melyekkel tovább növelheti cége láthatóságát az interneten!

Filozófiánk

Csapatunk csak és kizárólag tiszta módszerekkel dolgozik, vagyis „White Hat SEO” módszereket használunk, ami annyit jelent, hogy a Google jövőbeni algoritmus frissítései miatt nem fog büntetést kapni az oldala, aminek következtében eltűnne a találati listáról akár fél évre is. Filozófiánk, hogy mindent megadjunk az ügyfélnek, ami sok esetben túlmutat a keresőoptimalizáláson, de nálunk mindig az Ön érdekei az elsők! Nálunk biztonságban van az oldala és nem kell attól tartania, hogy büntetést kap!

Kíváncsi a sikeres projektjeinkre?

Keresőoptimalizálás mokeropt módra

Komplex

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk sokrétű és összetett. A komplex megoldásokban hiszünk ezért projektjeinknél törekszünk a teljességre. Próbálunk „outside the box” gondolkozni, a megszokott sémákon túl új megközelítést alkalmazni minden egyes szegmensben és minden egyes weboldalnál. A keresőoptimalizálás egy dinamikusan változó terület, és az új problémákra mindig új válaszokat kell adni.

Tartós

Hosszú távra tervezünk és időtálló eredményekre törekszünk. Ez egy olyan, folyamatosan változó területen, mint a keresőoptimalizálás, igen nagy kihívás. A gyakran frissülő algoritmusok és a konkurencia fejlődése gyakran nagy kihívásokat támasztanak elénk, de számos sikeres projektünk bizonyítja, hogy akár a legkompetitívebb szegmensekben is képesek vagyunk tartósan elöl maradni a Google keresési találatai között.

Garancia

A Magyarországi Keresőoptimalizálás Kft.-nél fontosnak tartjuk, hogy kizárólag legális (white hat SEO) keresőoptimalizálási módszereket alkalmazzunk. A Google irányelvei alapján dolgozunk, és elutasítunk minden manipulatív, illegális (black hat SEO) eszközt. Ezért is tudunk garanciát vállalni munkánkra. Célunk, hogy az általunk optimalizált weboldal a google keresési találatai között tartósan elöl maradjon.

Csomag áraink

FELFEDEZŐ
32.000
FORINT / HAVONTA
Induló vállalkozásokhoz és kis volumenű kulcsszavakhoz!
VÁLLALKOZÓ
45.000
FORINT / HAVONTA
Közepesen erős kulcsszavakhoz és kisebb konkurenciához!
ÉLRETÖRŐ
55.000
FORINT / HAVONTA
Erős versenyhez, webshopokhoz és nagy volumenekhez!
PIACVEZETŐ
65.000
FORINT / HAVONTA
Rendkívül erős kulcsszavakhoz és hatalmas versenyhez!

Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra

14 + 14 =

Adatvédelmi szabályzat Az ügyfeleink személyes adatainak védelme nagyon fontos a számunkra, és nagyon komolyan vesszük azt. Az Ön személyes adatai adatvédelem hatálya alá esnek, és kizárólag megkeresés céljából gyűjtik és tárolják azokat. Az Ön személyes adatait semmilyen körülmények között sem adjuk ki harmadik félnek, illetve nem használjuk fel és tároljuk azokat más célból. Személyzetünk képzett a személyes adatok kezelésében, és köteles betartani az adatvédelmi rendelkezések előírásait.