Keresőoptimalizálás

KERÜLJÖN ÖN IS A GOOGLE ELSŐ OLDALÁRA

Keresőoptimalizálás grafikon

Mi az a SEO?

A SEO (Search Engine Optimization), vagyis keresőoptimalizálás célja, hogy weboldala a releváns kifejezésekre minél jobb helyen szerepeljen a keresőmotorok találati listáján. Számos keresőmotor létezik, azonban a Google motorja messze a leghasználtabb a világon, de a tengerentúlon a Bing és a Yahoo motorjai is népszerűek. Minél előbb szerepel oldala a találati listán, annál több felhasználó fog rákattintani vállalkozására. Magyarországon az internetezők 97%-a a Google keresőjét hasznája, így irodánk leginkább erre a motorra koncentrál.

Stabil növekedés a MOKEROPT csapatával!

Szakképzett csapatunk az egyik legjobb az országban, de még mi sem tudunk csodát tenni, ritkán lehet két hét alatt odavarázsolni oldalát a legnehezebb kifejezésekre. A keresőoptimalizálás egy hosszú folyamat. Az indulás után is érezhető lesz a változás, mivel kis mértékkel meg fog nőni az oldala látogatottsága, ami aztán a hetek múlásával még jelentősebb lesz. Folyamatosan azon fogunk dolgozni, hogy a legrelevánsabb kifejezésekre (kulcsszavakra) jó helyezéseket érjük el, valamint tanácsokat adunk, melyekkel tovább növelheti cége láthatóságát az interneten!

Keresőoptimalizálás profit

Hogyan érjük el együtt a sikert?

Keresőoptimalizálás konzultáció

1. Konzultáció, az oldal átvizsgálása és előzetes kulcsszóelemzés

Első lépésként leülünk Önnel egy konzultáció keretében, ahol megbeszéljük, hogy mit is szeretne elérni, mire számíthat tőlünk, mikre van szükségünk Öntől és csapatától, illetve átbeszéljük az optimalizálandó oldalt témáját. A konzultáció után készítünk egy előzetes elemzést, melyet csapatunk feldolgoz és ennek alapján átnézik az oldalát, és olyan kulcsszavakat keresnek, melyekre nagy esély van jó helyezéseket elérni, és ezzel organikus látogatókat szerezni. Nem fogjuk azzal áltatni, hogy egy lehetetlen versenyben is van esélye, ha úgy gondoljuk, hogy nem éri meg Önnek az oldalát optimalizálni, akkor azt mondani fogjuk!

Keresőoptimalizálás ellenőrzés

2. Szerződéskötés és technikai követelmények ellenőrzése

Az előzetes kulcsszóelemzés és az oldala átnézése után ajánlunk Önnek egy csomagot, mely a kiválasztott kulcsszavak volumenétől és az oldala témájának a kompetenciájától függ. Ha ezt a csomagot Ön elfogadja, akkor kötünk egy szerződést, és ez után a csapat ismét átnézi az oldalt, olyan hibák után kutatva, melyek akadályozhatják a megfelelő pozíciók elérését. Ha találunk ilyen hibákat, akkor elküldjük a listát Önnek, vagy a fejlesztőjének. A kijavításuk után elküldjük Önnek a hivatalos kulcsszólistát. Ha elfogadja, akkor azokra a kiválasztott kulcsszavakra fogjuk beállítani az oldalát, és természetsen garanciát is fogunk rájuk vállalni!

Keresőoptimalizálás terv kidolgozása

3. SEO-s elemek beállítása és hosszú távú terv kidolgozása

A második szerződés megkötése, a technikai követelmények ellenőrzése és a kulcsszólista elfogadása után kezdődik az oldal optimalizálása, a SEO-s elemek beállítása. Ha szükséges, akkor megváltoztatjuk az oldal struktúráját annak érdekében, hogy minél jobb helyezéseket érhessünk el, természetesen csak az Ön beleegyezése után. Kidolgozunk egy hosszú távú tervet, mely magába foglalja az oldal kialakítását, a szükséges tartalmakat és a blog tervet. A SEO-s elemek beállításakor első sorban az On-Page elemeket értjük, melyekről többet olvashat az oldalunkon, de ha többet szeretne tudni az Off-Page-ről és a Tartalommarketingről is, akkor ezekről is olvashat!

Keresőoptimalizálás terv implementálása

4. A terv implementálás és az oldal folyamatos monitorozása

Az előző szakaszban kialakított tervünket folyamatosan a hetek, hónapok folyamán hajtjuk végre. Az On-Page elemek beállítása mindig az oldal nagyságától függ, mivel sokkal egyszerűbb egy húsz lapból álló weboldalt beállítani, mint egy eCommerce oldalt. Az Off-Page egyik legnagyobb része a minőségi hivatkozások szerzése, melyek az oldalára mutatnak. A minőségi hivatkozások mellett még rendkívül fontos a jól fogalmazott és információ gazdag tartalom előállítása. Ha nem tudna írni a vállalkozásáról, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Tegye sikeressé vállalkozását az internet is! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és olvasson többet a keresőoptimalizálásról!

Ha jól végezzük a keresőoptimalizálást, akkor ez a marketing eszköz rendelkezik a legjobb befektetési megtérülés mutatóval!

Keresőoptimalizálás legjobb befektetés megtérülési mutató

A keresőoptimalizálás legfontosabb elemei

Keresőoptimalizálási filozófiánk

Csapatunk csak és kizárólag tiszta módszerekkel dolgozik, vagyis „White Hat SEO” módszereket használunk, ami annyit jelent, hogy a Google jövőbeni algoritmus frissítései miatt nem fog büntetést kapni az oldala, aminek következtében eltűnne a találati listáról akár fél évre is. Filozófiánk, hogy mindent megadjunk az ügyfélnek, ami sok esetben túlmutat a keresőoptimalizáláson, de nálunk mindig az Ön érdekei az elsők! Nálunk biztonságban van az oldala, nem kockáztatjuk a weboldalával elért pozíciókat és nem kell attól tartania, hogy büntetést kap!

Keresőoptimalizálás filozófia

Miben tudunk Önnek segíteni?

Keresőoptimalizálás belföldi SEO

Belföldi SEO

A belföldi keresőoptimalizálás a leggyakrabban igényelt szolgáltatásunk. Ha azt szeretné, hogy vállalkozása az interneten is sikeres legyen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy olvasson többet a belföldi SEO-ról.

Keresőoptimalizálás nemzetközi SEO

Nemzetközi SEO

A nemzetközi keresőoptimalizálás keretén belül segítünk Önnek kiterjeszteni vállalkozását. Ha úgy érzi, hogy kicsi a magyar piac és több lehetőséget lát a nemzetközi területeken, akkor is tudunk Önnek segíteni!

Keresőoptimalizálás ecommerce SEO

Ecommerce SEO

Az eCommerce keresőoptimalizálás az egyik legnehezebb feladat, melyet meg kell oldanunk, de már számos alkalommal abszolváltuk ezt a kihívást. Profik vagyunk kisebb és nagyobb webáruházak optimalizálásában is!

Keresőoptimalizálás backlink analízis

Backlink analízis

Ha egy weboldalra káros backlinkek mutatnak, akkor az tönkretehet több száz órányi munkát. A Backlink analízis folyamatán belül felkutatjuk az oldalára mutató linkeket és kiszűrjük a káros hivatkozásokat!

Keresőoptimalizálás konverziónövelés

Konverziónövelés

A konverziónövelés nem más, mint egy mutató, ami megadja, hogy az oldalunkra látogató felhasználókból mennyien is vásároltak. Segítünk megnövelni ezt az értéket, mellyel aztán a bevételei is nőni fognak!

Keresőoptimalizálás oldalbetöltés javítása

UX és oldalbetöltés javítás

A felhasználói élmény, vagyis User Experience és az oldalbetöltési sebesség mára már rendkívül fontos tényezőkké váltak a weboldalaknál. Ezekben is segítünk Önnek, hogy megtartsa a lehetséges vásárlókat!

Tudjuk mi működik és hogy mi nem!

Miért mi vagyunk a jó választás?

A keresőoptimalizálás nem egyszerű, számos tényezőt kell figyelembe vennünk, amikor egy új oldal érkezik hozzánk. Könnyen el lehet rontani több napnyi munkát, elég hozzá egyetlen sor rossz kód. Sokszor a saját kárunkon tanultuk meg, hogy mik is ezek a lényeges tényezők.

Ha minket választ, akkor nem kell aggódnia, hogy egy nap büntetést kap oldala, vagy hogy az organikus forgalma a negyedére csökken. Csak tiszta módszerekkel dolgozunk, és olyan fogásokat alkalmazunk, mely a legújabb keresőoptimalizálási trendeket követik.

Azonnal váltson SEO-s csapatot, ha ezeket tapasztalja!

Még mindig rengeteg olyan megoldást látni a magyar piacon, melyek semmibe veszik a Google hivatalos iránymutatásait a keresőoptimalizálás kapcsán.

Ha azt érzékeli, hogy forgalma csökken, kevesebb a megrendelése, furcsa eredetű oldalakról kap hivatkozást, ahol még több ezer másik oldal is található, esetleg olyan tartalmat észlel az oldalán, melyet szabad szemmel nem is lehet látni, akkor ideje váltania!

Irodánk csak a legújabb trendeket követi, melyek bizonyítottan hatásosak.

Keresőoptimalizálás árak

FELFEDEZŐ

39.000

FORINT / HAVONTA
Induló vállalkozásokhoz és kis volumenű kulcsszavakhoz!
VÁLLALKOZÓ

54.000

FORINT / HAVONTA
Közepesen erős kulcsszavakhoz és kisebb konkurenciához!
ÉLRETÖRŐ

65.000

FORINT / HAVONTA
Erősebb versenyhez és közepes volumenű kulcsszavakhoz!
PIACVEZETŐ

78.000

FORINT / HAVONTA
Erős, nagy volumenű kulcsszavakhoz és nagy versenyhez!
EGYEDI
EGYEDI
FORINT / HAVONTA
Rendkívül erős kulcsszavakhoz és hatalmas versenyhez!

Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra