Mi is az a konverziós tanácsadás?

Egy konverziós tanácsadás során olyan kérdésekre kap választ, mint hogy a honlapjára látogatók átlagosan hány százalékából válik ügyfél, és persze azt is megtudhatja, hogy mit és hogyan kell alakítania honlapján ahhoz, hogy az ügyféllé válók aránya sokkal magasabb legyen. A konverziós tanácsadás keretein belül egy szakértő szóról szóra, képről képre végig nézi honlapját és felfedi azokat a pontokat, amiket tökéletesítve maximalizálható weboldala hatékonysága.

Konverziós tanácsadás – látogatóból ügyfelet

Hiába szép a honlapja, s hiába látja azt sok potenciális vevője, ha a legfontosabbat, a valós érdeklődést nem az Ön honlapja éri el. A konverziós tanácsadás választ ad arra, hogy az eddig lemorzsolódó látogatókból miért nem lett bevételt hozó ügyfél.

A konverziós tanácsadás első lépésében pontosan definiáljuk, hogy Ön mit szeretne elérni honlapjával. Hiszen ha az oldal célja nincs még a honlap elkészülte előtt kitűzve, akkor az oldalra felkerülő szövegek, képek hatékonysága és az Ön bevételeinek alakulása nem múlik máson, mint a vak szerencsén.

Ha meg van a cél, vagyis hogy a látogatót vásárlásra vagy kapcsolatfelvételre szeretné buzdítani, akkor ezt szem előtt tartva a konverziós tanácsadás során elkészíthetők azok a szövegek, képek, melyek biztosan e felé az elvárt tevékenység felé viszik a látogatót.

Vegye kezébe az irányítást, éljen a konverziós tanácsadás adta lehetőségekkel, mely szolgáltatásunkra garanciát vállalunk. Bízza magát profi szakemberek bizonyított módszereire, és legyen ezen túl honlapja biztos ügyfél – és bevételszerző eszköz.