Webáruház, vagy más néven eCommerce SEO

 

Egy webáruház mára már természetes szereplőjévé vált az internetnek, szinte bármit megvásárolhatunk online és ráadásul ki sem kell érte tennünk a lábunkat a lakásból. Gondolom Ön is emlékszik még azokra az időkre, amikor kocsiba kellett ülni és elvezetni a legközelebbi áruházig, ahol hosszas keresgélés után kiderült, hogy túl drága a kívánt termék, vagy nem is kapható. Szerencsére ezek az idők elmúltak és pár másodperc alatt kideríthetjük azokat az információkat, melyekre szükségünk van. Mióta megjelentek ezek a típusú áruházak, azóta évről-évre folyamatosan nő az online vásárlások száma. Mivel folyamatosan nő a verseny és egyre több webáruház jön létre, már nem bízhatunk csak a szociális médiában és a szerencsében, hogy a felhasználók megtalálják online üzletünket. Ha okosan szeretnénk befektetni a marketingre szánt összeget, akkor az egyik legjobb megoldás a SEO, mivel ez a marketing eszköz rendelkezik a legjobb Return on Investment (ROI) mutatóval, vagyis a befektetési megtérülésünk ebben az esetben lesz a legnagyobb.

Egy webáruház optimalizálása a lehető legnehezebb feladat és a legtöbbször csak akkor keresnek fel egy ezzel foglalkozó céget, amikor már hónapok óta nem érkezik látogató a találati listákról. Ha van rá módja, akkor még a vállalkozása elindítása előtt vegye fel a kapcsolatot velünk, mivel ha együttműködünk még az üzlet kialakításának szakaszában, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy a későbbiekben gyorsabban fogják megtalálni webshopját a Google találati listáján. Rengeteg tapasztalatot szereztünk már eCommerce üzletek optimalizálásában, így számos tanácsot tudunk adni Önnek még az indulás előtt. Ha már belevágott, akkor se aggódjon, mivel egy futó webáruházat is át lehet alakítani úgy, hogy jó helyezéseket érhessen el. Szinte az összes elterjedtebb webshop motorral dolgoztunk már, így nyugodtan ránk bízhatja WooCommerce (WordPress), Joomla, Shoprenter, Drupal, UNAS, Shopify, OpenCart, és Magento webáruházát, de természetesen egyedi platformok SEO-zásában is jártasak vagyunk.

Olvasson többet a keresőoptimalizálásról a linkre kattintva és tudjon meg többet cégünk működéséről, illetve hogy hogyan fogjuk közösen elérni a sikereket. Tekintse meg, hogy még milyen területeken tudunk Önnek és vállalkozásának segíteni.

Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra

    Vagy hívjon minket most