Facebook

Miért van szükség facebook kampányra?

Napjaink rohanó világában, az internet felhasználók száma rohamosan növekszik. Ezzel párhuzamosan jönnek létre virtuális közösségek is. Ezek közül közel 4 400 000 magyar felhasználójával kiemelkedik a facebook. Ismertesse meg  cégét ezekkel a felhasználókkal.

Hogyan működik a Facebook kampány?

A Facebookon is van lehetőség hirdetések feladására. Ezek a hirdetések hasonlóan működnek mint a Google Adwords, azonban lehetőség van precízebb célzásokra pl. kor, lakóhely és nem szerint. A Facebook kampányok is kattintás alapon finanszírozhatóak, tehát önnek csak az után a látogató után kell fizetnie, aki rákattint a hirdetésére.

Kiknek ajánljuk a Facebook kampányt?

Azoknak az ügyfeleknek akiknek brand építésre van szüksége, szeretnék megismertetni márkájukat, terméküket közel 4 400 000 magyar felhasználóval.

A Facebook kampány hasznos azoknak is akiknek a célcsoportja láthatóan jelen van a Facebookon. Legyen szó autórajongókról, vagy egyes márkák rajongóiról.

Emellett azoknak is hasznos lehet a Facebook kampány akik szeretnék termékeiket, szolgáltatásaikat megismertetni a felhasználókkal, miközben az egyes termékekről vagy szolgáltatásokról állandó visszajelzést is kaphatnak. Legyen szó új termék vagy szolgáltatás bevezetéséről, vagy a vásárlói vélemények teszteléséről.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.