Facebook kampány

Rajongói bázisépítés

Mi az a Facebook kampány és miért van rá szüksége?

Facebook több, mint 2 milliárd aktív felhasználóval rendelkező közösségi hálózat: szövegek, képek, hivatkozások illetve videók megosztására alkalmas online felület. A felhasználók által megosztott tartalmak mellett lehetőséget biztosít fizetett hirdetések megjelenítésére. Használatával rengeteg emberhez juttathatjuk el üzenetünket. Fizetni pedig – a Google Adwordshoz hasonlóan – nem megjelenésenként, hanem csak lekattintott hirdetések után kell.

Szólítsa meg rajongóit és építsen brandet percek alatt!

Építsen brandet, szólítsa meg a célközönségét percek alatt! A Facebook kampány rengeteg teret hagy a hirdetések egyénire szabásában: a hirdetési forma, a célterület (a témaköröket, és a földrajzi helyzetet is ideértve) precízen szabályozható. Ezáltal lehetőségünk van csak azokat az embereket elérni, akik érdeklődnek a szolgáltatásaink, termékeink iránt. Roppant hatékony marketingeszközről beszélünk: ha helyesen használjuk, sok költséget megtakaríthatunk vállalkozásunk számára.

Az elejétől a végéig felügyeljük a kampányát!

A sok beállítási lehetőség tehát számos előnnyel bír, de ugyanakkor kockázatot is hordoz magában. Míg a jól megtervezett és menedzselt kampány költségcsökkentő és bevételnövelő hatású, a helytelenül beállított, vagy felügyelet nélkül hagyott futó kampányok extra kiadásokat generálhatnak. A folyamatos monitorozás célja, hogy a hirdetések megfelelő átkattintiási és konverziós arányt érjenek el és mindezt a lehető legolcsóbban.

Miért minket válasszon?

A sikerre törekszünk

Időt takarítunk meg Önnek

Megválaszoljuk kérdéseit

Használja ki jobban az idejét! Ha minket választ, figyelmét egyéb fontos cégügyekre összpontosíthatja, a Facebook kampány menedzselésével járó feladatokat biztos kézben tudhatja.

Számos sikeres kampányunk során gyűjtött tapasztalatunk, naprakész tudásunk segít minket az előttünk álló újabb megmérettetéseknél.

Kérdéseivel bármikor hozzánk fordulhat. Célunk a lehető legjobb kampányok lebonyolítása, és ehhez hozzátartozik a folyamatos kapcsolattartás ügyfeleinkkel.

Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra

Adatvédelmi szabályzat elfogadása*

13 + 3 =

Adatvédelmi szabályzat

Az ügyfeleink személyes adatainak védelme nagyon fontos a számunkra, és nagyon komolyan vesszük azt. Az Ön személyes adatai adatvédelem hatálya alá esnek, és kizárólag megkeresés céljából gyűjtik és tárolják azokat. Az Ön személyes adatait semmilyen körülmények között sem adjuk ki harmadik félnek, illetve nem használjuk fel és tároljuk azokat más célból. Személyzetünk képzett a személyes adatok kezelésében, és köteles betartani az adatvédelmi rendelkezések előírásait.