Facebook kampány

Rajongói bázisépítés

Mi az a Facebook kampány és miért van rá szüksége?

Facebook több, mint 2 milliárd aktív felhasználóval rendelkező közösségi hálózat: szövegek, képek, hivatkozások illetve videók megosztására alkalmas online felület. A felhasználók által megosztott tartalmak mellett lehetőséget biztosít fizetett hirdetések megjelenítésére. Használatával rengeteg emberhez juttathatjuk el üzenetünket. Fizetni pedig – a Google Adwordshoz hasonlóan – nem megjelenésenként, hanem csak lekattintott hirdetések után kell.

Szólítsa meg rajongóit és építsen brandet percek alatt!

Építsen brandet, szólítsa meg a célközönségét percek alatt! A Facebook kampány rengeteg teret hagy a hirdetések egyénire szabásában: a hirdetési forma, a célterület (a témaköröket, és a földrajzi helyzetet is ideértve) precízen szabályozható. Ezáltal lehetőségünk van csak azokat az embereket elérni, akik érdeklődnek a szolgáltatásaink, termékeink iránt. Roppant hatékony marketingeszközről beszélünk: ha helyesen használjuk, sok költséget megtakaríthatunk vállalkozásunk számára.

Az elejétől a végéig felügyeljük a kampányát!

A sok beállítási lehetőség tehát számos előnnyel bír, de ugyanakkor kockázatot is hordoz magában. Míg a jól megtervezett és menedzselt kampány költségcsökkentő és bevételnövelő hatású, a helytelenül beállított, vagy felügyelet nélkül hagyott futó kampányok extra kiadásokat generálhatnak. A folyamatos monitorozás célja, hogy a hirdetések megfelelő átkattintiási és konverziós arányt érjenek el és mindezt a lehető legolcsóbban.

Miért minket válasszon?

A sikerre törekszünk

Időt takarítunk meg Önnek

Megválaszoljuk kérdéseit

Használja ki jobban az idejét! Ha minket választ, figyelmét egyéb fontos cégügyekre összpontosíthatja, a Facebook kampány menedzselésével járó feladatokat biztos kézben tudhatja.

Számos sikeres kampányunk során gyűjtött tapasztalatunk, naprakész tudásunk segít minket az előttünk álló újabb megmérettetéseknél.

Kérdéseivel bármikor hozzánk fordulhat. Célunk a lehető legjobb kampányok lebonyolítása, és ehhez hozzátartozik a folyamatos kapcsolattartás ügyfeleinkkel.

Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra