További szolgáltatásaink

Konverziós tanácsadás

Egy konverziós tanácsadás célja, hogy Ön megtudja, hogy a honlapjára érkező látogatók hány százalékából válik ügyfél, és hogy ezt az arány hogyan tudja növelni. A konverziós tanácsadás során szakértőink alaposan megvizsgálják weboldalát: a szöveget szóról szóra elolvassák és elemezik, átnézik a képeket, videókat, és felfedik azokat a sarkalatos pontokat, amiket tovább fejlesztve maximalizálhatja ügyfeleinek számát. A cél, hogy minél több látogatóból fizetős, bevételt hozó ügyfél váljon, miközben csökkentsük a lemorzsolódó látogatók arányát.

Domain regisztráció

A regisztrációt megelőzően, Önnel közösen kiválasztjuk azt a domaint, mely leginkább illik vállalkozására, majd le is foglaljuk azt. Fontos a jó domain név, mivel akár még ez is befolyásolhatja, hogy egy felhasználó vásárol-e valamit a weboldalán, vagy ajánlaná azt másoknak. Számos domain nevet beszéltünk már át ügyfeleinkkel és foglaltunk is le, így ebben a szegmensben is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Domain áraink eltérőek, végződésüktől függően, kérje ajánlatunkat!

Weboldal készítés

Manapság már minden vállalatnak szüksége van internetes, online jelenlétre is. A weboldal készítés fontosabb, mint azt a legtöbben gondolják, hiszen a felhasználói szokások változásának köszönhetően az ügyfelek jelentős része érkezik a világhálón keresztül. Weboldala az Ön cégét reprezentálja, így fontos az igényes, szakszerű megjelenés. Bízza a MOKEROPT Zrt-re a weboldal készítést, hiszen biztos lehet abban, hogy az Önnek és a piac igényeknek megfelelő weboldalt készítjük el.