Referenciák

Alomarc-logo
Álomarc Cosmedica
Esztétikai Klinika

A “Magyarországi Keresőoptimalizálás csapata” több mint egy éve segíti munkánkat. A folyamatos optimalizálás mellett minden esetben segítenek a szerkesztési munkákban, hasznos marketing ötleteikkel pedig igazi csapattársként vesznek részt Klinikánk működésében. Prémium szolgáltatást végeznek elérhető áron. Munkájukat ajánlani tudom mindenkinek, aki nemcsak szép, de jól működő honlapot szeretne!

Dr. Petrohai Ágnes MD. PhD.
Ustor-logo
Ustor raktártechnika

Évek óta állunk kapcsolatba a céggel, pontosan odafigyeléssel végzik a munkájukat. A kiválasztott fő kulcsszavunk mindig előkelő helyen szerepel a keresőben.

Balya Csaba
VipDental-logo
Vip Dental Röntgen Kft.

Cégünk weboldalára sajnos sokáig nem fordítottam kellő figyelmet, éppen ezért nagyon hátul szerepelt a különböző keresési listákon. Ezután kértem fel a Magyarországi Keresőoptimalizálás Kft-t akiket egy barátom ajánlott. Miután felkerestem őket telefonon, személyesen megkerestek, alaposan megvizsgálták a cég tevékenységét, weboldalát, ezeket kielemezték és ezután javasoltak bizonyos változtatásokat. Közben elindult az Ő “háttérmunkájuk” és viszonylag rövid idő alatt sikerült előkelő helyre hozni az oldalunkat amit a mai napig őrzünk! Én személy szerint mindenkinek csak ajánlani tudom a céget.

Vékony Tibor
Parfüm.hu referencia logó
Parfüm.hu

VLED Hungária Kft referencia logó
VLED Hungária Kft

Aranykulcs Kft. referencia logó
Aranykulcs Kft.

Wagner mérleg referencia logó
Mérlegüzem Wagner Kft.

G-old-referencia logó
Mormota-Lux Kft.

Europeanmasters referencia logó
European Masters Tolmácsiroda Kft.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.