MOKEROPT Zrt.

Mesterek az online marketingben!

Online marketing ügynökség

Látogatottságnövelés a Google eszközeivel

A MOKEROPT Zrt. egy online marketing ügynökség, amelynek múltja immáron több mint 10 évre tekint vissza. Legfőbb célunk, hogy ügyfeleink honlapját az interneten keresők lehető legszélesebb körében tegyük láthatóvá. A tevékenységeink során szorosan együttműködünk partnereinkkel, legyen szó keresőoptimalizálásról, Adwords kampányról, szövegírásról vagy egyéb kampányokról.

Mit érhet el az online marketinggel?

Magyarországon az internetezők 97%-a a Google keresőjét használja. Ha weboldala nem szerepel előkelő helyen a Google találatai között a vállalkozása számára fontos kulcsszavakra, akkor Önnek minden bizonnyal online marketingre van szüksége. Ez egy olyan rendkívül hatékony eszköz, amellyel elérhető, hogy számos potenciális ügyfelet el tudjon érni, felesleges hirdetések nélkül. Tegye elérhetővé honlapját még több ember számára!

 

Fő Szolgáltatásaink

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization) célja, hogy a weboldala a releváns kifejezésekre minél előbb jelenjen meg a keresőmotorok találati listáján. Mivel Magyarországon a felhasználók 97%-a a Google motorját részesíti előnyben, így irodánk erre a keresőmotorra helyezi a fókuszt. Ha előkelő helyezést szeretne elérni még a legnehezebb piacon is weboldalával, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

AdWords kampány

A Google Adwords szolgáltatás egy PPC (Pay Per Click) alapú szolgáltatás, ami annyit tesz, hogy Ön csak akkor kell fizetni ha rákattintanak egy hirdetésére. Az AdWords kampány keretén belül lekutatjuk Önnek a vállalkozására leginkább releváns kifejezéseket, kulcsszavakat és ezután már pillanatok alatt hirdethet is a Google keresőjében. Bármikor elindíthatja, szüneteltetheti vagy leállíthatja a hirdetést, ami rendkívül rugalmassá teszi az AdWords-öt.

Facebook kampány

Több, mint 4.000.000 magyar felhasználó érhető el a Facebookon, akik potenciális vásárlók is lehetnek, ha jó hirdetéseket futtat. Irodánk végigkíséri kampányát az elejétől a végéig és a lehető legtöbb felhasználóval megismertetjük vállalkozását, brandet építünk Önnek és megnöveljük az oldalára látogató embereket. Használja ki a világ legnagyobb közösségi hálózatát, kérjen igazi profiktól segítséget és indítsa el még ma a saját Facebook kampányát!!

Miért válasszon minket?

Garancia

Kevés olyan online marketing cég van Magyarországon, amely garanciát vállal munkájára. Mi közéjük tartozunk. Kitartóak, elkötelezettek és állhatatosak vagyunk, rendíthetetlenül dolgozunk ügyfeleink sikeréért, és merünk garanciát vállalni munkánkra. Ez nem csak üres lózung, akár egyes szolgáltatásainkra pénz visszafizetési garanciát is vállalunk. A projektjeink sikeressége számunkra kulcskérdés.

Megbízhatóság

Lelkiismeretesen és megingathatatlanul végezzük keresőmarketing szolgáltatásainkat hosszú évek óta. Hosszú távon és komplexen gondolkodunk, szeretnénk ezt a szemléletet projektjeinken keresztül ügyfeleinknek átadni. Az üzleti életben – különösen az online marketing területén – a megbízhatóság az egyik legfontosabb értékmérője egy vállalatnak, ügyfeleink véleménye alapján ebből időről időre jelesre vizsgázunk.

Sokéves tapasztalat

Vállalatunk sokéves tapasztalattal rendelkezik a keresőmarketingben. Jelen voltunk már az online marketing boom kezdetén is, és azóta évről évre bizonyítjuk rátermettségünket. Többéves múlttal a hátunk mögött még mindig valljuk, hogy egy sikeres SEM vállalat csak akkor lehet jobb, mint versenytársai, ha folyamatos tanulásra, fejlődésre törekszik. Cégünk munkatársainak a keresőmarketing nem csak a munkája, de szenvedélye is egyben.

Cégek, akik minket választottak

Aranykulcs Kft.

aranykulcs.hu

Bács Zöldenergia

bze.hu

Bio Egészség Kft.

multi-vitamin.hu

Bobojca Shop

bobojca.hu

Budai Magánorvosi Centrum

budaimaganrendelo.hu

Digitalprint & Expo Kft.

digitalprint.hu

DocuTár

docutar.hu

MHC Mobility

mhcmobility.hu

Euro-Pack Logistics

euro-pack.hu

INOXPLÁZA Kft.

inoxplaza.hu

Iron Mountain Magyarország

iratkezeles.com

Kom-Ép Forgács Kft.

mesterekfutara.hu

NYÍR-LIFT Kft.

nyl.hu

Vip Dental Röntgen Kft.

vipdental.hu

Rólunk írták

A MOKEROPT csapata segítségével, már az első két hónap után megháromszoroztuk az organikus forgalmunkat. Köszönjük nekik!
Jane Doe

VIP-Phone

A MOKEROPT csapata segítségével, már az első két hónap után megháromszoroztuk az organikus forgalmunkat. Köszönjük nekik!
Jane Doe

VIP-Phone

A MOKEROPT csapata segítségével, már az első két hónap után megháromszoroztuk az organikus forgalmunkat. Köszönjük nekik!
Jane Doe

VIP-Phone

Legfrissebb híreink

Opera One: az AI-ra épülő böngésző

Opera One: az AI-ra épülő böngésző

Magának az Opera böngészőnek a története egészen 1994-ig nyúlik vissza, amikor Norvégia legnagyobb telekommunikációs cége a Telenor létrehozott egy új kutatási projektet. 1995-ben a kutatási csoport egy önálló céggé vált, amely az Opera Software ASA nevet kapta. A...

bővebben
Átáll a Search Console Insights a GA4-re

Átáll a Search Console Insights a GA4-re

A Keresőoptimalizálás világában a Search Console egy elengedhetetlen eszköz a webhelyek teljesítményének és forgalmának a követésére. Segít a kattintások, megjelenítések, és linkek vizsgálatában. Különböző URL-eken lévő oldalak jelenlétében vagy éppen hiányában. A nem...

bővebben
Alap algoritmus frissítés 2023 márciusában

Alap algoritmus frissítés 2023 márciusában

A Google hivatalos Twitter oldalán jelentette be a napokban, hogy elindították az első átfogó Alapalgoritmus frissítést a 2023-as évben. Az előrejelzés szerint a frissítés folyamata több hétig is el fog tartani. Az aktuális algoritmus frissítés különlegessége az, hogy...

bővebben